Sponsoraftale

Som sponsorspiller for Yang Yang Danmark, kommer du til at være frontfigur og repræsentere Yang Yang Danmark både på og udenfor banen.

Hvis du vælger at blive sponsorspiller for Yang Yang Danmark, er du forpligtet til at spille badminton i vores brands, dog med undtagelse af holdkampe, hvor du gerne må spille i klubtøj. Du forpligter dig til at være forbillede for Yang Yang Danmark og du vil dermed vise dig fra din bedste side både på og udenfor banen.

Du kan blive indkaldt til eventuelle photo-shoots og fremgå som model og reklamesøjle for Yang Yang Danmark. Vi kræver at du ofte opdaterer din profil på de sociale medier med vores produkter og promoverer Yang Yang Danmark i den forstand, at du typisk viser vores produkter frem, filmer en sekvens fra en træning eller en kamp, samt har et kreativt aspekt til, hvordan man kan videreudbygge Yang Yang Danmark og tiltrække flere nye.

Du skal have et vist niveau for at lave en sponsorkontrakt med Yang Yang Danmark, spille turneringer og holdkampe regelmæssigt, samt fortsat at udvikle dig, vise og udnytte dit potentiale. 

Du starter med at indbetale et startbeløb på 1.500 kr. hvor du får 5.000 kr. at købe for i vejledende priser hos os. Efter dit beløb er brugt, får du 60% på alle varer i vejledende priser, medmindre udsalgsprisen er lavere. Denne rabat kan kun benyttes til eget forbrug.