Ambassadøraftale

Som Brand Ambassadør for Yang Yang Danmark, kommer du til at være frontfigur for dit eget salg og du tjener selvfølgelig noget på at sælge. Du kommer til at spiller og agere som repræsentant for vores brand og du har mulighed for at sælge både Yang Yang og Young igennem dit personlige salg til din omgangskreds. 

Vores ambassadøraftale foregår således:

Hvis du vælger at blive Brand Ambassadør for Yang Yang Danmark, er du forpligtet til at spille badminton i vores brands, dog med undtagelse af holdkampe, hvor du gerne må spille i klubtøj. Du forpligter dig til at være forbillede for Yang Yang Danmark og du vil dermed vise dig fra din bedste side både på og udenfor banen.

Du starter med at indbetale et startbeløb på 1.500 kr. hvor du får 5.000 kr. at købe for i vejledende priser hos os. Efter dit beløb er brugt, får du 60% på alle varer i vejledende priser, medmindre udsalgsprisen er lavere. Denne rabat kan kun benyttes til eget forbrug.

Som sælger har du mulighed for at give dine kunder 15% i rabat på udsalgsprisen. Ved at give denne rabat opnår du som ambassadør en konkurrencemæssig fordel som sælger, og du giver et incitament til at folk skal købe igennem dig.

Når du har opnået et salg, får du 15% af salgsværdien på en separat konto hos os som du kan bruge på at købe udstyr til dig selv for i vejledende priser.

Vi har nogle krav til, hvor meget du skal sælge. Beløbets størrelse diskuteres når vi indkalder dig til en samtale.

Eksempel:

Du sælger tøj og ketcher til 2.000 kr. Så får du 300 kr. som bliver lagt til side, som du kan købe udstyr for. Du kan eksempelvis købe en trøje til den pris.